HR ++, Tripleglas of vacuümglas

Met onze eigen glasafdeling verzorgen wij de volledige glasvervanging van uw pand. HR ++, Tripleglas of vacuümglas, wij kunnen de oplossing bieden die het beste bij uw situatie past. Denk ook aan het plaatsen van neuslatten voor een betere bescherming van uw onderdorpel, maar ook het plaatsen van ventilatieroosters waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Subsidies glasvervanging – zie hier de mogelijkheden voor subsidies voor het vervangen van glas voor isolatieglas.

Neem contact op met een van onze bekwame projectleiders en zij komen graag langs om u het beste advies te geven! Na het plaatsen van het glas schilderen we de kozijnen uiteraard volledig af zodat u weer jaren vooruit kunt.

Het beste isolatieglas ter wereld!

Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij!

BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,8), HR++ (U=1,1) of triple glas (U=0,8), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 6,3 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping (dB = 36).

Vacuümglas is uitermate geschikt voor de verduurzaming en/of renovatie van uw woning. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (vanaf 6,3 mm). Hierdoor kan BENGglas altijd in bestaande kozijnen worden geplaatst waardoor flink wordt bespaard op het vervangen van kozijnen.

Om de stap naar ‘bijna energieneutraal’ nog aantrekkelijker te maken, komt BENGglas in aanmerking voor subsidie. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780. Meer informatie vindt u op www.bengglas.nl

Projecten

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf