Herstel van kozijnen

Als u in kozijnen, ramen of deuren houtrot ontdekt, staat u voor de keuze. Plaatselijk vernieuwen of compleet vervangen? Alleen de aangetaste plaatsen repareren of een nieuw kozijn plaatsen? Als specialist in vastgoedonderhoud worden wij vaak bij die keuze betrokken. Eén ding is zeker: in veel gevallen is houtsanering de meest efficiënte en duurzame oplossing. We zijn gespecialiseerd in houtrotherstel. We hebben hiervoor gecertificeerde vakmensen in dienst.

Deelvervanging

Bij houtsanering analyseren we eerst het probleem. We meten vochtpercentages in het hout, onderzoeken de schimmels en bekijken detailleringen. Als we begrijpen hoe het probleem is ontstaan, kunnen we herhaling voorkomen. Samen met u stellen wij de beste aanpak van houtsanering vast. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, eisen en budget.

We verwijderen de houten (gedeelten van) onderdelen waar houtrot in zit. Soms passen we deelvervanging toe. Na herstel wordt het geheel strak afgeschilderd, bij voorkeur zowel aan de buitenzijde alswel de binnenzijde.

Houtsanering efficiënt en duurzaam

Na de houtsanering kan een kozijn weer jarenlang mee. Het vraagt weliswaar om specialistisch vakwerk. Maar u bespaart de kosten van nieuwe ramen en deuren, beglazing en hang- en sluitwerk. Daarom kiezen veel vastgoedeigenaren in overleg met ons voor houtrotherstel. Een duurzame oplossing!

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf