Wij gaan allang verder dan alleen de buitengevel. Ook de binnenzijde van uw woningen of bedrijfspanden kunnen wij renoveren. Om bij renovatie de beste kwaliteit te realiseren schakelen we op de diverse vakgebieden de beste vakmensen van onze partnerbedrijven in. Renoveren is een verzamelnaam voor tal van ‘vernieuwende’ maatregelen. De ene keer zijn renoveren we een beperkt aantal bouwkundige elementen, bijvoorbeeld de vloeren. De andere keer voeren we totaalrenovaties uit waarbij panden zelfs een nieuwe bestemming krijgen. Startersappartementen worden levensloopbestendige penthouses, winkelruimte krijgt een woonzorgfunctie, eengezinswoningen worden appartementen. Zulke project renovaties vragen om een grondige voorbereiding.

Naast kwaliteit is bij renovatie ook duurzaamheid een thema voor ons. Wij vertalen dit naar voorkomen van verspilling, streven naar hergebruik, gebruik van duurzame schone energie, optimaal gebruik van lokale mogelijkheden en het vermijden van gebruik van schadelijke grondstoffen.

Onze vakmensen voeren groot- en kleinschalige renovaties uit.

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf