Belangrijk onderhoudsaspect

Adequaat onderhoud van schilderwerk is een belangrijk onderdeel van uw vastgoedonderhoud. Verf is een onmisbare conservering van hout en andere materialen. Door tijdig onderhoud voorkomt u schade aan uw kozijn. Verf brengt echter ook kleur in de wijk. Een wijk of gebouw waarin de schilder zijn werk goed heeft gedaan, oogt fris en verzorgd. En ook dat is een belangrijke reden om het schilderwerk up-to-date te houden.

Van origine een schildersbedrijf

Bij Sommer Schilderwerken hebben we veel ervaring met schilderwerk binnen en buiten. Meer dan 75 jaar geleden deden we zelfs niet anders. We waren altijd een schildersbedrijf dat zich uitsluitend met onderhoud van schilderwerk bezig hield. In de jaren die volgden bouwden we een naam op als vakkundig allround schildersbedrijf. De een zag ons vooral als binnenschilder, de ander als onderhoudsschilder. Feit is dat we alle denkbare schilderprojecten uitvoeren. We hebben daarvoor de vakmensen in huis. De ene keer doen we het buitenschilderwerk in een grote woonwijk of een zorgcomplex. De andere keer voeren we onderhoud uit aan het schilderwerk van een boerderij of een kerk.

We zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer biedt graag een allround pakket aan en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten in heel Noord Nederland, met name in Drenthe. Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen.

Projecten

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf