GlansGarant, het fraaiste onderhoudsplan van Nederland

Speciaal voor particuliere klanten werken we met een onderhoudsabonnement. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden. Het GlansGarant onderhoudsabonnement houdt in dat je een perfect geschilderd huis krijgt voor een vast bedrag per maand, meerdere jaren lang.

Je huis wordt gelijk vanaf het eerste jaar compleet geschilderd en daarna onderhouden in de jaren waarin het nodig is. Om dit te kunnen bepalen worden er met regelmaat inspecties uitgevoerd, en het noodzakelijke onderhoud wordt uitgevoerd tegen een vooraf afgesproken bedrag.

Nog een voordeel van GlansGarant is dat je in de toekomst niet meer op zoek hoeft te gaan naar een kwalitatief schildersbedrijf welke beschikbaarheid heeft om het schilderwerk uit te voeren, en dat tegen vooraf bekende prijzen.

Lijkt je dit interessant? Neem contact op en dan wordt er een afspraak met je ingepland.

Projecten

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf