En daar zijn we reuze trots op! Eigenlijk hoeven we niet te vertellen hoe goed we zijn in schilderwerk. Per slot zijn we in Drenthe al ruim 75 jaar actief in vastgoedonderhoud aan (monumentale) panden, appartementen, woningen, kantoren en fabrieken in heel Noord Nederland. Daarmee creëerden we vele langdurige relaties in en om Drenthe bij woningbouwverenigingen, aannemers, de overheid, stichtingen, VvE’s, scholen, zorginstellingen en particuliere huizenbezitters.’

Van traditioneel glas- en schilderwerk tot grootschalige renovatieprojecten

Het klinkt wellicht raar, maar schilderen is niet meer onze voornaamste bezigheid. Het ontzorgen van uw onderhoudsactiviteiten is onze voornaamste drijfveer.

We zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten in heel Noord Nederland, met name in Drenthe. Zo werken wij vaak in Emmen, Assen, Hoogeveen en Meppel. Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen.

Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Wilt u reageren, informatie aanvragen of een afspraak maken? Vul dan s.v.p. dit formulier in. Het is mogelijk bestanden en/of foto’s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor particuliere opdrachtgevers werken we met een onderhoudsplan. Voor eenmalig onderhoud hebben we helaas geen mogelijkheden.

.jpeg, .jpg, .gif, .png, .pdf